Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди величного й державотворчого свята героїв – ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

Це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, і нагода пригадати перемоги попередніх поколінь, які своїми бойовими звершеннями здобували і відстоювали свободу й незалежність України.

Це свято героїв, завдяки яким сьогодні є Україна, свято тих, хто стояв і стоїть на захисті честі, гідності й соборності нашої держави, – усіх тих, хто обороняв і нині обороняє та звільняє нашу землю від ворогів.

Тож вітаємо усіх захисників і захисниць, які вірою і правдою, душею й тілом стали на захист рідної України, гідно продовжують традиції предків, є зразком доблесті та відданості Батьківщині, і від яких сьогодні залежить доля і майбутнє нашої країни.

Бажаємо усім захисникам твердості духу, енергії, оптимізму, незламності, бути гідними пам’яті та слави нескорених українських героїв. Хай земля наша назавжди буде благословенною, вільною й незалежною!

Вічна пам’ять, глибока шана та невмируща слава всім, хто поклав своє життя за волю й суверенність нашої країни, за мирне і світле майбутнє. Вони назавжди залишаться прикладом жертовності та любові до України…

І нехай безсмертні подвиги героїв України додають усім нам сили впевнено дійти до перемоги.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!