Від щирого серця вітаємо всіх із Днем Незалежності України! 24.08.1991 Верховна Рада Української РСР проголосила Україну незалежною, демократичною державою і винесла «Акт проголошення незалежності України» на підтвердження всеукраїнським референдумом 1 грудня 1991 року.

   24 серпня став не просто днем народження держави: це втілення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які віками плекали самостійність. На перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки, які завжди нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого державотворення.

   Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю та боролися за її державність, це шана загиблим Героям і невимовний біль за полеглими на полі бою українськими воїнами, які ціною власних життів захищали територіальну цілісність і суверенітет нашої держави. Незалежність – головний символ нашої нації, самоствердження, волі та хоробрості.

   Безумовно, усі роки незалежності стали випробуванням для всіх нас – випробуванням на зрілість, терпіння, згуртованість. Поступово наша країна постає невід’ємною частиною європейської спільноти, і нам є чим пишатися: незалежна Україна зміцніла та змінилася!

   Незважаючи на порушення територіальної цілісності з боку агресивного російського сусіда на початку 2014-го року, ядерний шантаж, окупацію Кримського півострова та інших наших територій, терор і подальшу війну, Україна залишилася вірною демократичним цінностям. Нині зусилля українського народу і світової спільноти спрямовані на відновлення територіальної цілісності й суверенітету нашої держави.

   Тож зичимо у цей непростий час спільно, пліч-о-пліч відстоювати суверенність нашої держави, примножуючи духовний спадок і вікопомні традиції. Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця й воля до перемоги буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

   Сили всім і наснаги, крицевого здоров’я й оптимізму, злагоди та прихильності долі! Хай мир, спокій, щастя, любов і добробут запанують у кожному домі, а джерело віри, надії й любові до України буде невичерпним!

   Зі святом, що завжди по-справжньому єднає всю націю, – з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

СЛАВА УКРАЇНІ!